Toxic Farm


 
HomeTF - PortalGalleryFAQRegisterLog in

Share | 
 

 Pravila Foruma - Sta je sve dozvoljeno postaviti na forum !!!

Go down 
AuthorMessage
Toxico
Admin
avatar

Number of posts : 2223
Age : 47
Location : Ruma
Registration date : 11/10/2007

PostSubject: Pravila Foruma - Sta je sve dozvoljeno postaviti na forum !!!   Sat Dec 01, 2007 2:43 am

Piratski softver i sajtovi (�warez�) zabranjeni su u bilo kakvom obliku (pominjanje, reklamiranje, prilozi uz poruke, linkovi...). Zabranjena je i bilo kakva diskusija na temu nelegalnih radnji, posebno kad je rec o nelegalnoj upotrebi ili kopiranju softvera.

Zabranjeno je otkrivanje podataka o drugim clanovima foruma (Ime,prezime,mesto stanovanja,br telefona,fotografije...).Te licne podatke,ostavice sami clanovi, ako to zele.


Ispod je tekst sa kojim ste se slo�ili prilikom registracije:
Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da obrisu ili izmene bilo koji dostupni materijal sto je brze moguce, nemoguce je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili webmastera (osim, naravno, poruka poslatih licno od ovih ljudi) i od sada se obavezujete uslovima.

Slazete se da ne saljete nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetnicke, odvratne, pretece, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji moze narusiti bilo koje od korisnickih pravila. Postupajuci drugacije, mozete biti odmah i trajno iskljuceni (i Vas internet provajder ce biti obavesten). IP adrese svih poruka su sacuvane za pomoc u slucaju neprimene ovih uslova. Slazete se da webmaster, administrator i urednici ovog foruma imaju pravo da obrisu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slazete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sacuvane u bazi podataka. Da ove informacije ne budu objavljene ni jednoj trecoj osobi bez Vaseg dopustenja webmasteru, administratoru i urednicima, oni se ne mogu se drzati za odgovorne za bilo koji od hakerskih napada koji mogu preuzeti podatke koji mogu dovesti do neprilika.

Ovaj forum koristi cookies da bi sacuvao informacije na Vasem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrze ni jednu od informacija koju ste iznad ubacili, oni sluze samo da upotpune bolji izgled strane. Email adresa se koristi samo za potvrdu vasih podataka registracije i sifre.

Jos jednom bih vas zamolio da se ponasate u skladu sa propisima,
i DOBRODOSLI. cheers
Back to top Go down
View user profile http://toxicfarm.forumso.net
 
Pravila Foruma - Sta je sve dozvoljeno postaviti na forum !!!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Toxic Farm :: Forum Help :: Pravila Foruma i Pomoc-
Jump to: